دانلود تحقيق دوغ كره در تهيه نوشيدنيهاي تخميري – خرید آنلاین و دریافت

ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیم
اینک شما با جستجوی ((تحقيق دوغ كره در تهيه نوشيدنيهاي تخميري)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -تحقيق دوغ كره در تهيه نوشيدنيهاي تخميري- شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

چكيده دوغ كره محصول جانبي فرآيند كره زني است كه به دو صورت شيرين و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذايي و تركيب شيميايي، واجد كليه مواد جامد شير به استثناء چربي مي باشد. دراين تحقيق سعي برآن است كه از دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري استفاده گردد بنابر تحقيقات دانشمندان و محققين كشورهاي پيشرفته، خصو

ادامه مطلب


مطالب تصادفی